O nás > Lektoři > Reference

Mgr. Yveta Rychtaříková

Rychtaříková.jpg

Je absolventkou Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, absolventkou výcviku mediace a akreditovaným mediátorem Asociace mediátorů ČR, dále absolvovala výcvik ericsonovské psychoterapie a neurolingvistického programování a výcvik terapie rodinných konstelací. Má dlouholeté zkušenosti s řízením a vedením lidí na vrcholové úrovni jako obchodní ředitelka První novinové společnosti, a.s. v  letech 1993 – 1996 a jako personální ředitelka Odkolek, a. s, v letech 1998 – 2002. Ve společnosti Odkolek se  mj. intenzivně zabývala vzděláváním a tvorbou vzdělávacích programů, které zároveň i školila (především pro mistry ve výrobě a střední management).  Od roku 1998 působí jako lektorka „měkkých“ dovedností a konzultantka v oblasti personalistiky, manažerských dovedností a osobního rozvoje.   

 

 

Reference:

MANN+HUMMEL(CZ) / ucelený projekt manažerských znalostí a dovedností pro mistry.

Cebalsol / příprava a realizace vzdělávání pro střední management včetně mistrů v oblasti komunikace, vedení a řízení lidí.

Accenture Services / 3letá spolupráce při přípravě a realizaci programů z oblasti asertivní komunikace, řešení konfliktů a týmové spolupráce, poskytování pochvaly a kritiky, vedení pohovorů a rozhovorů s podřízenými.

Logos (NESS) / roční spolupráce při vedení kurzů zaměřených na oblast manažerských znalostí a dovedností.

WITTE Nejdek / spolupráce při přípravě a realizaci programů o vedení hodnotících rozhovorů.

Johnson Controls, automobilové součástky / opakovaný projekt vzdělávání v oblasti vedení porad.

Black & Decker (Czech), Trmice / příprava a realizace projektu vzdělávání v oblasti time managementu a stress managementu.

Cesnet / příprava a realizace projektu vzdělávání v oblasti hodnocení a motivace zaměstnanců.

Leifheit, Blatná / příprava a realizace projektu vzdělávání pro mluvčí – předáky ve výrobě  v oblasti  manažerských a  komunikačních  dovedností (cca 45 zaměstnanců).

Dále: B.D.C.,  T-Systems, Pragonet, Chemopetrol, Penta Trading, Telefónica O2 Czech Republic,  EPCE, BOS Automotive Products CZ, Chára Sport, ŠkoFIN, Czech Invest a další.

Tyto stránky využívají základní soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení a jsou nezbytné pro jejich správnou funkci. Volitelně analytické cookies, které nám pomáhají porozumět, jakým způsobem návštěvníci stránky využívají.